Velkommen til Balancekilden

Alt i livet handler om balance, og at finde balancen er en konstant proces. Det er uanset, om vi taler om balancen mellem arbejde og fritid, nyt og kendt, hvad vi skal og vil, hvad vi spiser og drikker, hvor meget motion vi får, hvad vi giver, hvad vi får, hvad vi tager, kærligheden og relationen til os selv og andre, osv. Balance er også sammenhæng mellem det mentale, det kropslige og det følelsesmæssige.

At holde balancen, når livet udfordrer dig er ikke altid let. Svære eller traumatiske situationer og kriser kan risikere at vælte dig. Men også f.eks. lavt selvværd, stress, depression og hændelser i opvæksten har indflydelse på din balance.

Hvad skal jeg vælge?
To mennesker er ikke ens, og det er to livssituationer heller ikke. Kig under punkterne psykoterapi, parterapi, familieterapi og coaching eller kontakt mig for en snak, hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig. Under profil, kan du se mere om min faglige profil, hvad jeg lægger vægt på som terapeut, og hvordan jeg arbejder.

Mindfulness
Gennem mindfulness kan du blive mere bevidst og nærværende i dit liv. Bevidsthed er en vigtig del af enhver afbalanceret udviklingsproces. Mindfulness kan være en del af din individuelle terapi eller som kursus, se mere under mindfulness. Når alt kommer til alt, handler personlig udvikling om at styrke din evne til at leve lige nu!

Viden
Har du lyst til at vide mere om forskellige emner, kan du kigge på siden med viden. Hen ad vejen vil antallet af artikler vokse. Her vil jeg også lægge mindfulness øvelser ind, som du kan prøve af derhjemme.